Ron Vlaar, die tegenwoordig bij de Engelse club Aston Villa speelt, probeert van zijn appartement, met een adembenemend uitzicht, te verkopen. Om eigenaar te kunnen worden kan er worden geboden vanaf een prijs van 499.000,-- euro.

Het appartement van Ron ligt op de 12e verdieping van het zeer luxe appartement gebouw 'Montevideo'. Het optrekje heeft een totale woonoppervlakte van 140 vierkante meter en bestaat uit totaal drie kamers, waarvan twee slaap- en 1 badkamer.

Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de Rotterdamse havens en dat is zeker 's avonds een sprookje. Uiteraard is de zeer luxe keuken van alle gemakken voorzien en ook in de badkamer ontbreekt het aan niets.

Behalve een inloopdouche, ligbad en toilet, bevindt er zich in de badkamer een draaibare LCD TV, waardoor vanuit het bad heerlijk kan je favoriete TV programma kunt kijken. En het appartementencomplex beschikt over een Health Club, inclusief zwembad, gym en sauna, die exclusief is voor de huis eigenaren.

Ron kocht het appartement in juni 2006 voor een onbekende prijs en liet er een hypotheek op vestigen van 525.000,--. Of er winst inzit hangt dus sterk van het bod af.