Al een lange tijd stond het drie dubbele bovenhuis van Nicolette Kluijver en haar vriend Joost in de Lairessestraat in Amsterdam Zuid te koop. De vraagprijs ging nog al eens op en neer. Eerst een verlaging en dan weer een verhoging van de vraagprijs.

Uiteindelijk bedroeg de vraagprijs 1,7 miljoen euro. De exacte verkoopprijs is niet bekend, maar zou rond de 1,6 miljoen liggen. Zelf kochten ze het huis voor een onbekende prijs, maar lieten er in oktober 2010 een hypotheek op vestigen van 2 miljoen euro.

Nicolette en Joost zullen dus een restschuld van zo'n 4 ton euro moet slikken. De koper krijgt in ieder geval een schitterend huis met een woonoppervlakte van 278 vierkante meter. In totaal zijn er zes kamers en is er een dakterras van 74 vierkante meter.

Hopelijk gaat het dit keer allemaal goed, want de vorige keer bleek de koper een oplichter te zijn. Zelf wonen Nicolette en haar partner in een schitterende boerderijwoning in Ouderkerk aan de Amstel, de ze in oktober 2014 kochten voor een prijs van 1.360.000,-- euro