Toen Nicolette Kluijver met haar man Joost Staudt twee jaar geleden verhuisde naar Bonaire, liet zij weten dat hiermee een droom in vervulling was gegaan. Maar ook was het bedoeld om aan haar huwelijk te werken.

Ze kochten een resort op Bonaire voor 732.000 euro en nu nog maar net twee jaar later hebben Nicolette en haar man het resort voor een onbekende prijs te koop gezet. Spelen er weer problemen in hun huwelijk? 

Wat krijgt de koper voor zijn geld? Het tropische resort telt in ieder geval acht slaap- en negen badkamers. Het ligt Hoog op de heuvels van Santa Barbara en slechts 10 minuten rijden van het stadscentrum, biedt dit gezellige resort rust, kalmte en een prachtig uitzicht  over de Caribische Zee.

Uiteraard ontbreekt het zwembad niet en is er ook een bubbelbad aanwezig. De kamers hebben allemaa airco, hun eigen kleurrijke thema en zijn voor het overgrote deel van het jaar verhuurd.

De ruime volgroeide tuin biedt voldoende beschutting met bedden en hangmatten waar gasten vrij rond kunnen lopen en volledig kunnen ze ontstressen. De koper moet het zien als een investering en kan nog alle kanten uit met het resort.

Oveigens is Nicolette er nog niet in geslaagd een koper te vinden voor haar luxe woonboerderij in Ouderkerk aan de Amstel.