Henri Bontenbal is de nieuwe lijsttrekker van het CDA. Hij heeft de zware taak op zich genomen om de partij uit het slop te trekken en voor zetelwinst te zorgen. Hij is dan wel al Tweede Kamer lid, maar niet een bekende politicus. Dat zal de komende tijd o zeker veranderen.

In de tussentijd hij net zijn eengezinswoning in Rotterdam- IJsselmonde verkocht. De vraagprijs lag op 339.5000 euro. Zelf kocht hij de hoekwoning in 2008 voor een bedrag van 2 ton euro en liet er een hypotheek op vestigen van 251.200 euro.

DIT HEEFT HENRI BONTENBAL VERDIEND AAN DE VERKOOP

Als zijn woning op de vraagprijs is verkocht, maakt de nieuwe lijsttrekker van het CDA een winst van bijn a 140.000 euro. Wat krijgt de koper voor dit geld?

INDELING WONING

De eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van 96 vierkante meter en telt in totaalvijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen. De keuken is in 2016 totaal gerenoveerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken biedt tevens toegang tot de achtertuin van 142 vierkante meter en gelegen op het oosten.

De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Kortom; een goede koop voor de koper.