Het is altijd leuk wanneer iemands ware aard plotseling naar boven komt. Dat is ook het geval bij Nikkie Plessen. Klasse is iets dat kun je niet kopen en dat blijkt in haar geval ook zo te zijn. Wat wil het geval.

Nikkie gaf samen met haar man Ruben een feest in haar huis in Amsterdam Zuid in gezelschap van vele wannabees. Het feestje liep qua herrie en andere overlast uit de hand.

''Het is een schande wat ze uithalen, de hele buurt kotst ze uit”, zegt de buurtbewoner over Nikkie en haar vriend Ruben Bontekoe. 'Je mag best een feestje geven, daar is niets mis mee, maar houd dan wel een beetje rekening met je buren, zeker in deze tijd.”

Er zou tot diep in de nacht muziek zijn gedraaid en flink lawaai zijn gemaakt door de feestgangers..Toen een al wat bejaarde buurman vroeg of het allemaal niet een beetje minder kon, zou hij flink zijn uitgescholden.

Nikkie zou door het raam ook nog eens hebben geroepen, dat ze de hele straat zou gaan opkopen. Hoe simpel kun je zijn?  Uiteindelijk moest de politie er aan te pas komen om de gemoederen te sussen.

De buurt is nu een handtekeningactie begpnnen om instanties te  vragen wat te doen aan dit soort overlast. Nikkie wilde aan weekblad Prive geen commentaar geven over deze kwestie.

Dit alles is in ieder geval geen voorbeeld van een vrouw met klasse.

Worden deze dieren onze redders in de strijd tegen corona?