Noortje Herlaar, de vriendin van acteur Barry Atsma, hoeft gelukkig haar woonboot 'Mon Bonheur' niet te verlaten, want zij is namelijk de trotse eigenaar van deze ark. Noortje kocht deze recent voor een prijs van 345.000,-- euro, terwijl de vraagprijs op 359.000,-- lag.

Noortje liet op deze woonboot een hypotheek vestigen van 276.192,-- euro. Voor dit geld heeft zij nu een prachtige woonboot gelegen in het centrum van Amsterdam met uitzicht op het Amstel Hotel. De totale woonoppervlakte bedraagt 64 vierkante meter.

De indeling van de woonboot is als volgt; Entree, royale en prettig lichte woonkamer voorzien van grote openslaande ramen, moderne open keuken, slaapkamer, opvallend luxe badkamer voorzien van ligbad en separate douche. Buitenruimte op het aangehangen terras en eventueel op een aangemeerde sloep.

De boot is een aantal jaren geleden overigens compleet gerenoveerd. Zeker is dat Noortje en Barry een van de twee kerstdagen op de boot zullen vieren. Met recht zal de woonboot binnenkort dan ook worden omgedoopt in 'Love Boat'.