ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET SCHITTERENDE PAND

Even deed het verhaal de ronde dat Ruud de Wild en Olcay Gulsen zouden gaan verhuizen naar hun grachtenpand in Amsterdam, dat zij in 2020 kochte voor een bedrag 850.000 euro en waar zij een hypotheek op namen van 1.250.000 euro.

Ze moesten flink aan de slag om er een woonhuis van te maken en dat is ze meer dan gelukt. Kosten noch moeite hebben zij bespaard om er iets schitterends van te maken.

Het koppel heeft het prachtige pand aan de Herengracht nu te koop gezet voor een vraagprijs van 1.850.000 euro. Er gloort dus een winst van zeker 6 ton euro aan de horizon.

De koper krijgt voor zijn of haar geld een appartement met een woonoppervlakte van 169 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder drie slaap- en drie badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. De eyecatcher van het pand is de luxe woonkeuken. Deze is niet alleen voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, maar beschikt ook over een keukeneiland.

Verder zijn de badkamers opgetrokken van marmer.Kortom; vergaap je maar aan de prachtige beelden van het appartement. Gaat deze winst naar de schuldeisers van Supertrash? Die kunnen alleen maar hopen.