Iets wat Sander overigens heeft ontkend. Daar waar Trijntje eerst nog geloof had in hun huwelijk, besloot ze te kiezen voor een toekomst met haar kinderen en te gaan scheiden van Sander. De twee zijn op huwelijkse voorwaarden getrouwd en op dit moment is de scheiding nog in volle gang.

Het kan niet anders zijn als dat de twee strijden om het onroerend goed dat zij gezamenlijk bezitten. Zo zijn ze beiden eigenaar van de schitterende boerderij in het Noord Hollandse plaatsje Noordeinde, waar Trijntje nu alleen woont met de kinderen.

Sander en Trijntje kochten dit optrekje in november 2005 voor een prijs van 750.000,-- euro en lieten er voor totaal 1.250.000,-- euro aan hypotheken op vestigen.

Verder bezitten zij een pand in de van Baerlestraat in Amsterdam, dat zij in twee etappes kochten. Het laatste werd de eerste verdieping, van de totaal drie, gekocht voor een prijs van 376.638,-- euro en vestigden er een hypotheek op van 227.500,-- euro.

De boerderij in Noordeinde en het pand van drie verdiepingen in Amsterdam zullen de inzet zijn bij de scheiding. Een van de twee zal de ander moeten uitkopen. Nu nog woont Sander in een huur appartement in Amsterdam, maar hij zal straks natuurlijk graag een eigen woning willen, maar dan moet hij eerst worden verlost van de lasten van het bezit dat hij samen met zijn ex heeft.

De strijd is op dit moment nog niet gestreden. Althans niet volgens de gegevens in het Kadaster. En Trijntje zal uiteindelijk ook in alle rust willen genieten van haar nieuwe liefde Alvin Lewis.