Eindelijk komt de ware reden naar boven waarom Waylon is vreemdgegaan. Het is Bibi die eigenlijk in een interview de schuld bij zichzelf legt. Het vreemdgaan heeft, als je goed leest, hun relatie gered.

LIEFDE

Zo zegt Bibi: "Mensen hebben veel angst voor vreemdgaan, maar het bracht in ons geval juist een probleem aan het licht dat we eindelijk konden aanpakken. Zo was ik altijd erg zelfstandig. Misschien te. Ik wilde niet op mijn partner leunen en vroeg hem niet om hulp.

Daarmee werd ik wat ontastbaar voor hem. Nu weet ik dat het goed is om me in mijn relatie ook kwetsbaar op te durven stellen. Dat het voor ons allebei werkt als ik aangeef dat ik hem en zijn liefde nodig heb."

GEZIN

Dat hij vreemd ging tijdens haar zwangerschap en zij hem geen schop onder zijn kont gaf, werd niet begrepen. Haar reactie hierop is: "De juicechannels zagen niet in dat ik mijn eigen plan trok, en dat het mijn prioriteit was om mezelf - die net bevallen was en nog met hechtingen in het kraambed lag - en ook mijn gezin staande te houden."

Zo de aap is eindelijk uit de mouw