Bibi Breijmans en Waylon hebben, zoals bekend, een relatiecrisis doorgemaakt nadat bekend werd dat de zanger vreemd zou zijn gegaan. Bibi besteedt in haar boek aandacht aan deze periode.

Bibi Breijmans en Waylon in Den Haag

Ook vertelt Bibi dat ze in die tijd juist had besloten om bij Waylon te blijven. Toch is er enige verwarring ontstaan. Zowel Waylon als Bibi zijn namelijk beiden gesignaleerd in haar pand in de Vruchtenbuurt in Den Haag.

En nader onderzoek van bekendeburen.nl wijst uit dat dit adres zowel voor het bedrijf Labour Road B.V. van Waylon alsmede BB Media & Entertainment B.V. van Bibi in de Kamer van Koophandel staat geregistreerd als "bezoekadres".

Kantoor Bibi en Waylon in Hilversum

Maar ............ beide bedrijven hebben ook kantoorruimte gehuurd in Hilversum (zie foto's). Ook dat staat te lezen bij de Kamer van Koophandel. De huur bedraagt 28.000 euro per jaar. Het aantal vierkante meters bedraagt 180.

Bibi en Waylon zijn dus verhuisd vanuit de villa van Waylon naar dit kantoor, maar hebben zich ook gevestigd in Den Haag, waar zowel Bibi als Waylon meerdere malen alleen zijn gesignaleerd. Dus klopt alles wel wat Bibi zegt of is er toch sprake van onrust in de relatie?

Over het adres in Den Haag was namelijk al eerder onduidelijkheid.