Nog maar kort geleden kwam het nieuws naar buiten dat Waylon vreemd was gegaan tijdens de zwangerschap van Bibi Breijman. Volgens velen zou dit het einde van hun relatie betekenen.

Een aanwijzing daartoe leek te zijn, dat Bibi kort hiervoor op eigen naam een huis had gekocht in haar geboortestad Den Haag. Een woning dicht bij haar ouders.

Bekendeburen liet middels beelden zien, dat er al flink geklust werd aan de woning. Zou Bibi hier met haar twee kinderen gaan wonen, na de breuk met Waylon?

Het antwoord is nee; de woning is gekocht om te worden verhuurd. Maar Bibi en Waylon hebben een ander heftig besluit genomen. Een besluit dat eigenlijk lijkt op wisselgeld die Bibi zou hebben afgedwongen in ruil voor voortzetting van hun relatie.

Waylon en Bibi hebben besloten om te gaan verhuizen naar Den Haag of wel naar de geboortegrond van Bibi. Zij zou hebben aangegeven terug te verlangen naar haar stad en ja, dan kan Waylon niet anders meer.

Er zou zelfs al een makelaar zijn ingeschakeld om uit te kijken naar een geschikt huis. Voordeel voor Bibi; dan wonen opa en oma lekker dichtbij voor de kinderen en is een oppas verzekerd.