FELICITEER NIELSON EN HANNA MET HUN HUIS EN STUUR ZE EEN BLOEMETJE VIA BLOEMENSITE VAN BEKENDEBUREN ( UITERAARD WETEN WIJ HET ADRES)

HUWELIJKSCRISIS

"Heb het thuis flink verkloot' . Dit zei zanger Nielson nadat hij vreemd zou zijn gegaan met een fan. Samen met zijn vrouw Anna Verduijn ging hij uitzoeken of hun huwelijk nog wel een toekomst had.

OVERBODEN

En dat blijkt dus het geval, want Nielson en zijn vrouw kochten recent een twee onder 1 kapwoning in Dordrecht, tevens zijn geboortestad. En voor deze woning had Nielson veel geld over, want hij betaalde 56.000 euro boven de  vraagprijs.

INDELING WONING NIELSON

Deze lag op 539.000 euro en de zanger betaalde er 595.000 euro en liet er tevens een hypotheek op vestigen van 615.000 euro. Hiervoor krijgt hij deze twee onder 1 kapwoning met een woonoppervlakte van 215 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaap- en twee badkamers. Deze zijn verdeeld over drie woonlagen. Koken kan in de riante leefkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Buiten een tuin met zonneterras van 50 vierkante meter, gelegen op het zuiden, is er ook nog een groot dakterras. Bijzonder aan de woning is de muurschildering aan de zijkant.