ZIE HIER DE VOOR MARCO GEWRAAKTE VIDEO

Marco Borsato zou zich hebben vergrepen aan een meisje van 13 en een meisje van 15 jaar. Dat zou gebeurd zijn op een Voice Kids barbecue die Marco had georganiseerd voor zijn Voice Kids team.

Dit beweren Jan Roos en Dennis Schouten van het YouTube programma 'Roddelpraat'.'Daar heeft hij tenminste twee meisjes overal betast, op alle plekken die vrouwelijk en prive zijn', aldus de heren.

Een van de meisjes zou dit in haar dagboek hebben geschreven, die de moeder vond. De moeder zou Marco met deze beweringen van haar dochter hebben geconfronteerd en Borsao zou hebben bekend.

Wat Marco niet wist was dat de moeder deze bevestiging op band heeft staan. Het verhaal zou volgens de heren overigens in showbizzland bekend zijn, maar iedereen doet er het zwijgen over.

Ook Marco, want hij is volgens Jan Roos en Dennis Schouten om een reactie gevraagd, maar die is tot op heden uitgebleven. Nog erger voor de zanger is, dat de meisjes aangifte willen gaan doen en dat betekent dat Borsato een rechtszaak boven het hoofd hangt.

Er doet wat dat betreft een gerucht de ronde dat  Borsato zou gaan emigreren naar Italie en er zelfs al een stuk grond zou hebben gekocht. 

Door dit alles zou Leontien hem nu ook definitief aan de kant hebben gezet. De ondergang van Marco lijkt niet meer te stuiten. Nu wordt het ook duidelijker waarom Warchild de relatie met hem zou hebben verbroken.

Allemaal diep triest. Met name voor zijn kinderen die zoveel geloof in hun vader hebben. Maar dat er een rechtszaak gaat komen lijkt vrijwel zeker nu de meisjes aangifte willen gaan doen.

Maar is er eigenlijk wel voldoende bewijs voor een veroordeling? De tijd zal het leren.