De vorige keer kon de manager van Waylon er zich nog aardig uitpraten, door te stellen dat de vordering van de gemeente Amsterdam van 2500,-- euro , aan de aandacht van Waylon was ontsnapt door de verhuizing van Amsterdam naar Vinkeveen.

Leuk geprobeerd, maar het beslag van de gemeente staat nog altijd in het Kadaster en steker nog: er is een executoriaal beslag bijgekomen en wel van de Officier van Justitie van het arrondissement Noord Nederland.

Deze heeft Waylon vanaf augustus vorig jaar in totaal 15 dwangbevelen opgestuurd, maar van betalen is het nooit gekomen. De Officier heeft nu ook, voor een onbekend bedrag, executoriaal beslag laten leggen op het appartement van Waylon aan het Haarlemmerplein in Amsterdam.

Vijftien dwangbevelen kunnen Waylon natuurlijk niet aan de aandacht zijn ontsnapt, dus is dit een merkwaardige zaak. Feit is wel dat wanneer hij niet binnen afzienbare tijd zijn schuld voldoet, de Officier nu al kenbaar heeft gemaakt zijn appartement op de veiling te gaan verkopen.

Wellicht tijd voor Waylon om zijn beeldschone advocate en minnares in te schakelen.