Het kan niet anders als dat zanger Waylon er een zooitje van maakt. Nadat eerst de gemeente Amsterdam beslag liet leggen op zijn appartement vanwege een openstaande erfpacht schuld van 2500, euro, zag ook de Officier van Justitie, na 15 dwangbevelen, zich genoodzaakt om tot deze maatregel over te gaan.

Volgens de manager van Waylon was het allemaal aan zijn aandacht ontsnapt, omdat hij niet meer in het appartement woonachtig was. Nee, de rekeningen zouden snel worden betaald, dus niets aan de hand.

Echter de twee beslagen staan nog altijd in het Kadaster en er is nu zelfs een derde partij bijgekomen sinds gisteren 31 juli. Een zorgverzekeraar heeft ook executoriaal beslag laten leggen op het optrekje van Waylon. Het gaat hier om een openstaande schuld aan zorgverzekering premies, die blijkbaar niet zijn betaald.

Op 5 juni j.l. heeft de deurwaarder een dwangbevel namens de verzekeraar in Waylon's brievenbus gestopt, maar ook daar heeft hij geen gehoor aan gegeven.  Inmiddels zijn nu dus al drie deurwaarders met hem bezig om de zanger te dwingen zijn schulden te betalen.

Zo komt de verkoop van zijn appartement, welke onder voorbehoud is verkocht, steeds verder in het nauw, want het optrekje moet vrij van beslagen worden geleverd aan de koper. Weer een klus erbij voor zijn nieuwe vriendin Anchara, die juriste is.