Huizen
18 november 2017
 

Op dit pand maakte Prins Bernhard jr. een ton euro winst. Zie foto's

Hoewel hij via diverse BV's bijna 600 panden bezit, verkoopt de prins ook wel eens een pandje. Aan de verkoop van dit dubbele bovenhuis verdiende hij een ton euro winst......

Via zijn BV Pinnacle 3 verkocht prins Bernhard jr. dit dubbele bovenhuis aan de Overtoom in Amsterdam. Het pand stond te koop voor een prijs van 799.000,-- en werd na vijf maanden verkocht op een prijs van 791.000,-- euro.

Zelf kocht hij het dubbele bovenhuis in januari 2013 voor een onbekende prijs. De prins zou volgens bronnen een winst hebben gemaakt van rond de ton euro.

De koper kreeg voor zijn geld een totaal gerenoveerd dubbel bovenhuis met een woonoppervlakte van 164 vierkante meter. Het pand beschikt over 5 kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Koken kan in de luxe open keuken, die voorzien is van alle benodigde inbouw apparatuur. En zonnen kan op het riante dakterras van 50 vierkante meter, waar ook nog eens een dakhuisje op staat. Het Vondelpark ligt overigens op de hoek.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.