Voor de tweede keer zien de ouders van Bridget Maasland zich genoodzaakt om de vraagprijs van hun dubbele benedenhuis in Amsterdam te verlagen. Werd deze eerst verlaagd van 675.000,-- euro naar een vraagprijs van 650.000,-- euro, nu hebben ze echt de botte bijl erin gezet en de vraagprijs met 51.000,-- euro verlaagd naar 599.000,-- euro.

Met deze nieuwe stevige verlaging hopen zij nu eindelijk een koper te vinden voor hun optrekje in Amsterdam. En dat terwijl de huizenmarkt zo booming zou zijn. Daar hebben de ouders van Bridget weinig van meegekregen.

Dit huis kochten zij in augustus 2008 voor een bedrag van 480.777, -- euro en konden dit o.a. doen doordat Bridget, en haar toenmalige partner Pepijn, een hypotheek verstrekten van 358.750,-- euro . Als het huis zal worden verkocht, dan kan Bridget een weer een leuk bedrag op haar bankrekening tegemoet zien.

De koper krijgt een huis met een totale woonoppervlakte van 130 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Het pand ligt op de bel-etage en op souterrain niveau.


Er is een prachtige wit hoogglans keuken , voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur.
Verder is er een achtertuin van 39 vierkante meter, gelegen op het noorden, waar ook een apart tuinhuis staat, dat kan worden gebruikt als kantoor.