Eind maart haalden de ouders van Bridget Maasland hun huis in Amsterdam uit de verkoop. Op dat moment was de vraagprijs 675.000,-- euro. Nu is het dubbele benedenhuis weer terug in de verkoop, maar wel tegen een lagere prijs.

De vraagprijs is 650.000,-- euro ofwel tegen een korting van 25.000,-- euro. En dat is op dit moment ongebruikelijk in Amsterdam, waar de prijzen van huizen de pan uitvliegen. Meestal wordt er zelfs geboden boven de vraagprijs, maar dat is hier duidelijk niet het geval.

Dit huis kochten zij in augustus 2008 voor een bedrag van 480.777, -- euro en konden dit o.a. doen doordat Bridget en haar toenmalige partner Pepijn een hypotheek verstrekte van 358.750,-- euro . Als het huis op de vraagprijs zal worden verkocht, dan kan Bridget een bedrag van rond de 155.000,-- euro op haar bankrekening tegemoet zien. De rest gaat dan naar Pepijn. De koper krijgt een huis met een totale woonoppervlakte van 130 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Het pand ligt op de bel-etage en op souterrain niveau.  Er is een prachtige wit hoogglans keuken , voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur.

Verder is er een achtertuin van 39 vierkante meter, gelegen op het noorden, waar ook een apart tuinhuis staat, dat kan worden gebruikt als kantoor.