Het zal zijn zoons Toby en Kas als muziek in de oren hebben geklonken, toen vader Paul hun had verteld een pand te hebben gekocht in het centrum van Amsterdam. Ook al toen de jongens de indeling van het huis zagen. Het bestaat namelijk uit een dubbel benedenhuis en twee etages met een eigen appartement.

Deze twee etages werden voordat Paul het pand kocht verhuurd aan studenten. Toby en Kas moeten een gat in de lucht zijn gesprongen. Of Paul samen met zijn man Stephan en de twee pubers werkelijk gaat verkassen naar de hoofdstad is nog niet zeker.

Zeker is wel dat de Leeuw 1,1 miljoen euro heeft betaald voor zijn nieuwe aanwinst. Uiteraard heeft hij dit bedrag uit eigen zak betaald. Maar eerst zal er nog moeten worden verbouwd. Zo dient  aan de rechterkant van het pand de fundering te worden vernieuwd.

Als dat is gebeurd wint Paul er zomaar dertig vierkante meter woonoppervlak bij. Het pand is echt gelegen op een toplocatie in het centrum. Hij heeft straks vanuit de woonkamer uitzicht over twee grachten en wie zou dit niet willen.