Eind vorig jaar haalde Dirk Klaas, de afperser die John en Linda de Mol een jaar lang in zijn greep had, zijn zeer luxe penthouse in Zeist uit de verkoop. Logisch, want iedereen wist nu uiteraard dat dit te koop staande optrekje van hem was.

Waarschijnlijk om te voorkomen dat veel mensen zich ineens zouden gaan voordoen als koper om het penthouse van Dirk Klaas te kunnen gaan bekijken, zal zeker een belangrijke reden zijn geweest.

Natuurlijk jammer voor zijn vrouw, die het liefst de boel zou verkopen om elders een anoniem bestaan te kunnen gaan leiden. Maar dat kan als nog gebeuren, want bronnen weten bekendeburen te melden dat het penthouse nog gewoon te koop is.

Weliswaar staat het penthouse niet te koop op Funda, maar bronnen weten bekendeburen te melden dat wie echt is geinteresseerd gewoon het optrekje kan kopen. De laatste vraagprijs was 625.000,-- euro en dat is nog steeds de prijs.

De afperser van John en Linda kocht het optrekje zelf in 2001 voor iets onder de 479.000,-- euro en er rust geen euro hypotheek op het optrekje. De woonoppervlakte bedraagt 160 vierkante meter en bestaat uit totaal 4 kamers.

De twee bijbehorende parkeerplaatsen voor de auto's bevinden zich onder het complex. Wanneer het penthouse wordt verkocht voor rond de 6 ton, dan kan dit op de bankrekening van Dirk Klaas worden bijgeschreven.