PIET'S LAATSTE WEERBERICHT

Zondagmiddag bereikte Nederland het trieste bericht dat de bekendste weerman van Nederland Piet Paulusma aan de gevolgen van kanker is overleden.

Piet was al geruime tijd ziek, maar wilde er geen ruchtbaarheid aan geven. Piet Paulusma, werkte tot het laatst voor omroep MAX en jarenlang was hij de weerman van SBS, 

Recent verkocht hij zijn stadsvilla in Harlingen waar vanuit ihij dagelijks het weer bestudeerde. De villa was zowel zijn kantoor als woonhuis met een achtergelegen stadstuin op het zuiden en drie eigen parkeerplaatsen.

Piet kocht het grachtenpand/ stadsvilla in april 2014 voor een bedrag van 325.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van een half miljoen euro.. Hij heeft het nog voor een mooie prijs verkocht.

Op de beneden verdieping bevindt zich, volgens de gegevens van de Kamer van Koophandel. nog altijd het kantoor van zijn bedrijf Piet Paulusma Meteo Service B.V.

Hij heeft dus tot het laatst, afgelopen vrijdag op de radio, vanuit zijn kantoor het weerbericht kunnen bestuderen. We zullen Piet's zijn 'Oant Moarn' missen.