Prins Bernhard jr. wil blijkbaar wat geld op zijn rekening laten binnenstromen en heeft om die reden zijn dubbele bovenhuis aan de Overtoom in Amsterdam te koop gezet voor een prijs van 799.000,- euro. Zelf kocht hij het pand in januari 2013 voor een onbekende prijs.

Voor deze prijs krijgt de koper een totaal gerenoveerd dubbel bovenhuis met een woonoppervlakte van 164 vierkante meter. Het pand beschikt over 5 kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Koken kan in de luxe open keuken, die voorzien is van alle benodigde inbouw apparatuur. En zonnen deze zomer kun je op het riante dakterras van 50 vierkante meter, waar ook nog eens een dakhuisje op staat.

Het Vondelpark ligt om de hoek. Er is echter 1 probleempje en dat is het parkeren van de auto. Hiervoor heb je een vergunning nodig en de wachttijd hierover bedraagt op dit moment maar liefst 1 jaar en 7 maanden. Oplossing; een zogenaamde overloopvergunning, waarvan het niet zeker is dat je die krijgt.