Prins Constantijn en zijn vrouw prinses Laurentien kennen niet het voorrecht, dat er iedere maand een bedrag op hun rekening wordt gestort zoals bij koning Willem Alexander en koningin Maxima. De prins en prinses moeten zelf zorgen voor brood op de plank.

op hun woonadres in Den Haag staan twee bedrijven ingeschreven. Een van de prins en een van de prins. Het bedrijf van prins Constantijn heet C22 B.V. en heeft als hoofdactiviteit het verlenen van Consultancy Diensten.

Het eigen vermogen bedraagt 28.457,-- euro, terwijl er op de bankrekening een bedrag schittert van 55.007,-- euro.  Aan vorderingen heeft de prins een bedrag van 23.000,-- euro uitstaan. De cijfers van 2015 en van een half jaar.

Zowel het bedrijf van prins Constantijn als van prinses Laurentien werd op 10 juli 2015 opgericht. Het tweede bedrijf Generation F B.V. staat op naam van prinses Laurentien en heeft als hoofdactiviteit, evenals haar man, het verlenen van Consultancy Diensten, maar geen PR werkzaamheden.

Het eigen vermogen bedraagt 98.392,-- euro en op de bankrekening van haar bedrijf staat een bedrag van 148.353,-- euro.  Aan vorderingen staat een bedrag van 18.000,-- euro op de balans. Het antwoord is dus duidelijk: op basis van deze cijfers verdient prinses Laurentien beter dan haar man prins Constantijn.

Hij heeft dus nog wat in te halen!!