Prins Constantijn en zijn vrouw prinses Laurentien kennen niet het voorrecht, dat er iedere maand een bedrag op hun rekening wordt gestort zoals bij koning Willem Alexander en koningin Maxima. De prins en prinses moeten zelf zorgen voor brood op de plank.

Op hun woonadres in Den Haag staan twee bedrijven ingeschreven. Een van de prins en een van de prins. Het bedrijf van prins Constantijn heet C22C B.V. en heeft als hoofdactiviteit het verlenen van Consultancy Diensten.

Het eigen vermogen bedraagt ruim 544.000 euro terwijl dat een aantal jaren geleden nog dik onder de 30.000 euro lag. Hij moest toen in zijn vrouw prinses Laurentien zijn meerdere erkennen. 

Zowel het bedrijf van prins Constantijn als van prinses Laurentien werd op 10 juli 2015 opgericht. Haar bedrijf heet Generation F B.V. en heeft als hoofdactiviteit, evenals haar man, het verlenen van Consultancy Diensten, maar geen PR werkzaamheden.

Het eigen vermogen bedroeg in het begin 98.392 euro. Dit bedraagt nu volgens de cijfers van 2019 iets minder dan 155.000 euro. De prins is zijn vrouw dus behoorlijk gepasseerd in vermogen.

deze babyotter gaat ook jouw hart stelen. zie video