Prinses Irene heeft haar landhuis in Wijk bij Duurstede in de verkoop gezet voor een bedrag van 2 miljoen euro. De prinses heeft maar liefst 25 jaar lang in het landhuis gewoond, Zij kocht het in december 1990 voor een onbekende prijs. Een hypotheek rust er uiteraard niet op haar optrekje.

De prinses is vorig jaar verhuisd naar een villa in Wassenaar om zodoende dichter bij haar kinderen en kleinkinderen te kunnen wonen. Prinses Margarita woont in Wassenaar en prins Carlos in Den Haag. Wat krijg de koper voor zijn geld?

Het landhuis, waar ook nog een koetshuis toebehoort, kent een woonoppervlakte van 465 vierkante meter en telt in totaal 12 kamers, waaronder zes slaapkamers en drie badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus kelder en zolder.

De keuken is riant en luxe en uiteraard voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Het landhuis wordt omgeven door tuin en in de tuin ligt ook nog eens een zwembad  De auto kan worden geparkeerd in de garage, die ruimte biedt aan drie auto's.