WIL JE JOEY FELICITEREN MET HET BEHAALDE KAMPIOENSCHAP VAN PSV STUUR HEM DAN EEN BLOEMETJE VIA DE BEKENDEBUREN BLOEMENSITE

PSV spelerJoey Veerman, die op dit moment in de belangstelling staat van vele Europese topclubs en vorig jaar nog dreigde te vertrekken naar de Italiaanse club Lazio Roma, heeft binnen 1 jaar zijn appartement in Amsterdam met een leuke winst weten te verkopen.

WINST JOEY VEERMAN

Vorig jaar kocht hij het appartement voor 580.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 350.000 euro. Vermaan heeft het appartement nu verkocht voor een bedrag van 610.000 euro ofwel hij maakt een winst van 30.000 euro en wel binnen 1 jaar.

WIL JE JOEY FELICITEREN MET HET BEHAALDE KAMPIOENSCHAP VAN PSV STUUR HEM DAN EEN BLOEMETJE VIA DE BEKENDEBUREN BLOEMENSITE .WIJ REGELEN HET

INDELING APPARTEMENT

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 95 vierkante meter en telt drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. De open keuken is van alle gemakken voorzien Doordat het appartement op de zevende woonlaag is gelegen, heb je een fantastisch uitzicht. Verder voordeel is dat je de auto kan parkeren op een overdekte parkeerplaats.

Wel bezit hij nof een huis in Eindhoven. Het is nu afwachten of hij PSV gaat verlaten of niet en welke topclub hem eventueel gaat inlijven.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl