ZIE HIER DE VIDEO VAN HET APPARTEMENT

KOOPSOM

Q Music DJ Bram Krikke, die o.a. mee heeft gedaan aan het programma "De Jacht" bij Stuk TV en later bij SBS samen met eerst Roddelpraat presentator Dennis Schouten en later bij SBS met Herman den Blijker, heeft zijn bijzondere appartement in Bilthoven te koop gezet voor een vraagprijs van 798.000 euro.

VERLIES

Zelf kocht Bram het appartement in oktober 2019 voor 570.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 835.012 euro. Als hij de hele hypotheek heeft volgetrokken betekent dat Bram op zeker verlies gaat lijden.

INDELING APPARTEMENT BRAM KRIKKE

De koper krijgt in ieder geval een leuk en bijzonder appartement met een woonoppervlakte van 144 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen.

Koken kan in de U vormige keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Middels een open trap kom je op twee verdieping met toegang tot het fenomenale dakterras van 40 vierkante meter. Deze is echt een blikvanger en zal veel mensen kunnen inspireren.

SOCIAL AWARD

Ook beschik je over een eigen parkeerplaats. Bram heeft dit jaar The Best Social Award gewonnen in de categorie Best Personality. In zijn carriere heeft hij overigens vele prijzen gewonnen.