Het leek in eerste instantie een wijs besluit, dat Rachel Hazes een huis kocht in Almere. De relatie tussen haar zoon Dre en dochter Roxeanne is nog altijd slecht.

De twee hebben nog altijd geen contact. Om te vermijden dat Dre en zijn vriendin Monique Roxeanne tegen het lijf zouden lopen als ze op visite zouden gaan bij Rachel was natuurlijk best wel groot.

Door te verhuizen naar Almere werd dit risico uitgesloten. En Rachel had er zin in om terug te keren naar Almere. Ook al omdat het plan was dat haar zus Els en haar man Frank zouden komen inwonen.

Het huis dat zij kocht voor 715.000 euro was er groot genoeg voor. Het was een woning met maar liefst 8 kamers, 3 badkamers, een luxueuze keuken, parkeren voor 4 auto’s op eigen terrein, rondom tuin en mogelijkheid voor kantoor/bedrijf aan huis of bijvoorbeeld een au-pair of kangoeroe woning.

Het  is zo groot dat het zelfs twee huisnummers heeft. Direct na de koop werd de villa stevig onder handen genomen. Zo werd alles opnieuw geschilderd en zou er zelfs een nieuwe vloer zijn aangelegd.

Rachel werd ook zeer vaak bij haar nieuwe aanwinst gesignaleerd. Iedereen ging er dan ook vanuit dat het niet lang zou duren voordat Rachel haar intrek zou nemen in het nieuwe stulpje.

Maar het is anders gelopen, want nog geen vijf maanden na de aankoop zette Rachel het optrekje te koop voor 750.000 euro. Uiteindelijk is het begin deze maand verkocht voor een prijs van 762.500 euro en dat betkent een winst van bijna een halve ton euro.

Aangenomen wordt dat Rachel terugkeert naar Vinkeveen