Rafael van der Vaart zou een huurachterstand hebben van rond de 60.000,-- euro. Aldus meldt het Duitse Bild. Dit komt omdat zijn ex vriendin Sabia nog altijd in de luxe villa in Hamburg woont, waar zij samen een tijdje lief en leed hebben gedeeld.

De kosten van de villa zijn niet gering. De maandelijkse huur ligt op 7000,-- euro en inclusief vaste lasten kom je al snel tegen de 10.000,-- euro aan. Het vervelende voor Rafael is dat ze beiden het huurcontract hebben getekend en opzeggen ook door alle twee moet worden gedaan.

En ja, daar werkt Sabia even niet aan mee. Ze is wel op zoek naar andere woonruimte, maar geen optrekje kan voldoen aan haar eisen. Daardoor is wel de huurschuld opgelopen tot 60.000,-- euro. Geluk voor Sabia is ook, dat de eigenaar niet een moeder met twee kinderen op straat wil zetten.

Het is niet de eerste keer dat Sabia een ex opscheept met een vette huurschuld, Haar andere ex man, Khalid Boulahrouz, kon ook al eens een schuld van 20.000 euro betalen. Wat Rafael nu gaat doen is niet bekend.

Het zal ergens tot een schikking moeten komen en het wordt wellicht tijd voor andere woonruimte voor Sabia om erger te voorkomen.