Reinout Oerlemans, zijn vrouw Danielle Overgaag en hun vier kinderen zullen dolblij zijn met de aankoop van dit schitterende monumentale pand midden in bruisend Amsterdam. Natuurlijk veel leuker gelegen dan het landhuis in het Gooi dat uiteindelijk is verkocht voor een bedrag van 6,1 miljoen euro. Reinout en Danielle maakten dit zelf bekend op social media. Het is niet zo dat het gezin nu verhuisd naar Amsterdam.

Dat niet. Ze blijven wonen in Los Angeles,maar als ze dan weer een keer naar Nederland komen kunnen ze vanaf nu uitkijken naar hun nieuwe huis in Amsterdam, waar Reinout overigens al tientallen appartementen bezit die hij verhuurd.  Het nieuwe pand heeft hij gekocht voor een prijs van 2.575.000 euro, terwijl de vraagprijs op 2.750.000 lag. Reinout heeft dus een korting weten te bedingen van 175.000 euro en dat mag bijzonder heten in de overspannen Amsterdamse huizenmarkt waar een huis eerder boven dan onder de vraagprijs wordt verkocht. Uiteraard had Reinout geen hypotheek nodig.

Bijzonder detail is wel, dat het pand ook dienst heeft gedaan als kamerverhuurbedrijf. Daarna is het omgevormd tot woonhuis. Het pand is zeer leuk gelegen. Het staat recht tegenover de artiesteningang van het Concertgebouw en ligt oploopafstand van het Museumplein en het Vondelpark. Dat betekent als het koppel eens een concert wil bijwonen in het Concertgebouw, ze slechts hoeven over te steken. Wat een luxe. Ook restaurants liggen zowat voor de deur.

Ook de kinderen zullen het geweldig vinden midden in bruisend Amsterdam te kunnen verblijven als ze even in Nederland zijn. Het pand heeft een woonoppervlakte van maar liefst 355 vierkante meter en telt in totaal elf kamers, waaronder vijf slaapkamers en drie badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen. Buiten balkons is er ook een achtertuin gelegen op het noordwesten. In de tuin staan bomen van 60 jaar oud. Uiteraard zullen Reinout en Danielle het pand willen aanpassen aan hun eigen smaak.

Dat Danielle smaak heeft, heeft ze al bewezen met haar huizen in Amerika. Maar ze vindt het gewoon leuk om er mee