Huizen
22 juni 2017
 

Reinout Oerlemans zet tweekamer appartement te huur. Zie foto's

Reinout Oerlemans als huisbaas? Het is dichterbij als dat je denkt.....

Voor een maandelijkse huur van 2000,-- euro heb je TV producent Reinout Oerlemans als huisbaas. Reinout heeft zijn tweekamer appartement in Amsterdam Zuid voor deze prijs te huur gezet. Wel moet er ook een waarborgsom worden gestort van eenmalig 4000,-- euro, die je terugkrijgt als je het appartement niet hebt uitgewoond.

Het gaat hier om een prachtig gerenoveerde bovenwoning met een totale woonoppervlakte van 62 vierkante meter. Totaal twee kamers, waaronder een slaap- en een badkamer. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De slaapkamer heeft openslaande deuren naar het Franse balkon, terwijl je door de vele raampartijen vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht hebt. Het appartement ligt aan het water en op loop afstand van het Vondelpark.

Voor het parkeren van de auto is een parkeervergunning van de gemeente nodig. Overigens staat het miljoenen landhuis van Reinout in Laren nog altijd te koop.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.