Haalde Reinout Oerlemans vorig jaar mei zijn miljoenen landhuis in Laren nog teleurgesteld uit de verkoop, vandaag heeft hij zijn optrekje weer te koop gezet voor een vraagprijs van 7.350.000,-- euro. Dat is maar liefst 1,4 miljoen euro lager dan de vorige vraagprijs van 8.750.000,-- euro.

Blijkbaar willen Reinout en zijn vrouw Danielle nu ook echt van het riante landhuis, gelegen op het landgoed Steenbergen, af. Zelf kocht hij het landhuis in november 2006 voor een prijs van 5.670.000,-- euro.

De hypotheek op zijn paleis bedraagt totaal 6.875.000,-- euro. Een verkoopprijs rond de vraagprijs kan hem dus zover een leuke winst opleveren. Het landhuis heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 762 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt 27, waaronder negen slaapkamers en acht badkamers. Verdeeld over meerdere woonlagen. Dat het landhuis zeer luxe is  blijkt ook wel uit het feit dat er een prachtig buiten zwembad, een tennisbaan en een bioscoop aanwezig is.

Op het landgoed bevindt zich zelfs een personeelswoning met een woonoppervlakte van 97 vierkante meter. Het paleis wordt omringd door prachtige tuinen en ligt op 2 minuten fietsen van de dorpskern van Laren.