Reinout Oerlemans heeft zijn luxe villa in Los Angeles te koop gezet voor een 21 miljoen dollar. Daar hij vorige week zijn landhuis in Laren uit de verkoop heeft gehaald, doen geruchten de ronde dat het gezin Oerlemans wel eens terug zou kunnen keren naar Nederland.

Dat is echter niet het geval. Het stel lijkt al oog te hebben op een villa in Bel Air. Danielle heeft hier zelfs een foto van geplaatst op social media. De huidige villa kocht Reinout in 2014 voor een prijs van 19 miljoen euro, terwijl de aanvankelijke vraagprijs 25 miljoen bedroeg.

Zou hij de villa kunnen verkopen voor 21 miljoene dollar, dan kan Reinout 2 miljoen dollar winst op zijn bankrekening laten bijschrijven. De koper krijgt voor dit geld een werkelijk schitterende villa met vijf slaapkamers en zes badkamers.

Vanuit de huiskamer heb je uitzicht over de oceaan en de villa ligt direct boven de Sunset Strip in Hollywood. Verder is er een biljartkamers, een fitness ruimte en een bioscoop met tien stoelen. De blikvanger is natuurlijk ook het prachtige zwembad.

Kortom: de villa is zijn geld waard.