Reinout Oerlemans heeft tot op heden geen enkele serieuze koper kunnen vinden voor zijn riante landhuis in het Gooische Laren. Deze stond sinds eind oktober te koop voor een bedrag van 8.750.000,-- euro. Daarmee was het gelijk het duurst te koop staande huis in  het Gooi.

Maar helaas voor Reinout heeft hij geen koper kunnen vinden en heeft hij zijn landhuis per vandaag van de markt afgehaald. Wellicht dat hij deze later weer te koop zet tegen een ietwat lagere prijs. Hij kocht het landhuis in november 2006 voor een prijs van 5.670.000,-- euro en nam er een hypotheek op van 6.875.000,-- euro.

Er is dus nog genoeg ruimte om de prijs te verlagen en nog altijd een mooie winst te behalen. De koper krijgt een landhuis met een totale woonoppervlakte van maar liefst 762 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt 27, waaronder negen slaapkamers en acht badkamers. Verdeeld over meerdere woonlagen. Dat het landhuis zeer luxe is  blijkt ook wel uit het feit dat er een prachtig buiten zwembad, een tennisbaan en een bioscoop aanwezig is.

Op het landgoed bevindt zich zelfs een personeelswoning met een woonoppervlakte van 97 vierkante meter. Het paleis wordt omringd door prachtige tuinen en ligt op 2 minuten fietsen van de dorpskern van Laren.