Ondanks dat Reinout de vraagprijs van zijn landhuis in het Gooische Laren verlaagde met 1,4 miljoen euro naar een vraagprijs  van 7.350.000,-- euro, is hij er niet in geslaagd om een koper te vinden. Nadat hij eerder zijn villa in Los Angeles uit de verkoop haalde, is nu ook het landhuis uit de verkoop.

Hij moet dus nog even wachten om te kunnen cashen. Hij kocht het landhuis in november 2006 voor een prijs van 5.670.000,-- euro.

De hypotheek op zijn paleis bedraagt totaal 6.875.000,-- euro. Een verkoopprijs rond de vraagprijs zou  een leuke winst hebben opgeleverd. Het landhuis heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 762 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt 27, waaronder negen slaapkamers en acht badkamers. Verdeeld over meerdere woonlagen. Dat het landhuis zeer luxe is  blijkt ook wel uit het feit dat er een prachtig buiten zwembad, een tennisbaan en een bioscoop aanwezig is.

Op het landgoed bevindt zich zelfs een personeelswoning met een woonoppervlakte van 97 vierkante meter. Het paleis wordt omringd door prachtige tuinen en ligt op 2 minuten fietsen van de dorpskern van Laren.