RTL4 tv presentator Renze Klamer, die op dit moment de talkshow Renze presenteert, heeft een paar weken geleden een leuke twee onder 1 kapwoning gekocht in de plaats Houten onder de rook van Utrecht.

KOOPSOM

Hj kocht de woning voor 567.000 euro bij een vraagprijs van 550.000 euro ofwel 17.000 euro boven de vraagprijs. Tevens liet hij er een hypotheek op vestigen van 550.000 euro. Wat heeft hij voor dit geld.

INDELING

De woonoppervlakte bedraagt 144 vierkante meter en in totaal beschikt Renze over zes kamers, waaronder vijf slaap- en 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen. De semi open keuken is luxe en voorzien van allerlei inbouwapparatuur.

Ook is er nog een bijkeuken voor o.a. de wasmachine, de auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde garage, waar nog een werkkamer op is gebouwd. Verder kan Renze genieten van een mooi voor- en achtertuin.

ZOVEEL KRIJGT RENZE NOG VAN ZIJN EX VROUW

Zijn ex vrouw Pearl Joan Jozefzoon woont met hun twee kinderen ook in Houten.. De twee gingen in 2019 uit elkaar en omdat de woning op dat moment een overwaarde had, moet zij Renze 140.000 euro betalen.

Afgesproken is dat PearlĀ dit bedrag aan hem betaald op het moment dat zij de woning verkoopt!