Het is geen publiek geheim dat talkshow host Renze Klamer, die op dit moment geniet van zijn vakantie, gescheiden is van zijn vrouw Pearl Johan Jozelfzoon.

Bekendeburen heeft de hand weten te leggen op het echtscheidingsconvenant, die de twee recent zijn overeengekomen. Renze en zijn vrouw waren overigens in 2014 op huwelijkse voorwaarden getrouwd. 

Zij zijn op 21 juli 2020 officieel gescheiden en nu is de verdeling van de bezittingen op papier geregeld. Een document waar bekendeburen de hand op heeft weten te leggen.

In 2016 kochten zijn in het plaatsje Houten een woning voor de prijs van 143.910 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 467.500 euro.

Uiteraard is daar in de tussentijd op afgelost. De huidige waarde van het huis is nu getaxeerd op 575.000 euro. Het huis komt toe aan zijn ex, die ook de lasten van de hypotheek op zich neemt.

Wegens overdeling moet zij, volgens de overeenkomst, een bedrag aan Renze betalen van 140.000 euro. Afgesproken dat zij dit bedrag niet direct op tafel hoeft te leggen, maar pas wanneer het huis is verkocht.

Dat kan nu wel even duren, want zover bekend staat de woning nog niet in de verkoop. In de tussentijd woont Renze in een huurwoning in Houten.