Bekend is dat theaterproducent Rick Engelkes 3,7 miljoen euro aan te veel ontvangen coronasteun dreigt te moeten terug betalen aan de Staat. Hij ontving de miljoenen voor de musical "Willem van Oranje" die echter nooit is gespeeld.

Begin april verkocht Rick Engelkes zijn villa in Aerdenhout voor een bedrag van 3,5 miljoen euro. Een villa waar hij jarenlang lief en leed deelde met zijn ex vrouw Annemarie en de kinderen,

Deze mijoenen villa heeft hij nu ingeruild voor een huurhuis in het nabij gelegen Heemstede. Het gaat om een hoekherenhuis met in totaal zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer, verdeelt over meerdere verdiepingen.

De totale woonoppervlakte bedraagt 173 vierkante meter, Het huis is gebouwd in 1928 en bevindt zich in een van de betere wijken van Heemstede. Rick moet iedere maand 3500 euro aan huur betalen.

Aan de andere kant heeft hij zijn pand aan de Koninginneweg in Amsterdam verhuurd voor een prijs van 4500 euro per maand, dus hij kan de huur zonder problemen ophoesten!