Frans Bauer is nog altijd de meeste populaire volkszanger van Nederland. Hij zit nog altijd in de harten van de mensen en juist ook omdat Frans altijd zichzelf is gebleven en een groot hart heeft voor zijn fans.

Frans Bauer: bekende gewone man

Frans wil altijd gewoon blijven en schept dan ook nooit op over zijn rijkdom. Daar praat hij liever niet over. Toen Qoute een keer zijn rijkdom naar buiten bracht, was het huis te klein. Frans ontkende zelfs even dat de cijfers van Quote klopten. Dat was overigens niet de laatste keer dat Frans Bauer loog over zijn geld en huizen.

Dit is het vermogen van Frans Bauer

Dat is alweer jaren geleden. Bekendeburen dook weer eens in de boeken om te kijken hoe Frans er qua rijkdom voor staat op basis van zijn laatst gedeponeerde jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel.

In 2012 werd het vermogen van Frans Bauer geschat op 31 miljoen euro en in 2017 kwam hij uit op zo'n 14 miljoen euro. Hoeveel bedragen de huidige cijfers? Frans Bauer is eigenaar van 4 bedrijven: My Dream Music B.V. Frans Bauer Concert B,V., Frans Bauer Media B.V. en Frans Bauer Holding B.V.

De Holding heeft de grootste klap gehad. Eind 2022 bedroeg het eigen vermogen 13,9 miljoen euro, terwijl dat in 2021 nog 1,8 miljoen meer bedroeg. Dit in tegenstelling tot My Dream Music B.V.,

Daar groeide het eigen vermogen met een kwart miljoen euro. Al met al leverde Frans in een jaar tijd 1,5 miljoen euro in.

Kan Frans Bauer nog naar de afhaal Chinees?

Als je dat vergelijkt met de cijfers van 2012 is zijn rijkdom, op basis van deze cijfers, behoorlijk ingestort!

Maar gelukkig hoeft hij niet alleen maar naar de afhaal Chinees. Al was het maar omdat er van het overblijvend vermogen genoeg over is voor bijzondere luxe. Zo kon hij zelfs een huis kopen voor zijn oudste zoon. Zo woont Christiaan Bauer.