Deze villa werd echter gehuurd en was niet het eigendom van Rik. Hij vond het daarom blijkbaar tijd worden om zijn eigen 'Villa Felderhof' te gaan kopen en dat heeft Rik dan ook gedaan.

Hij kocht een zeer leuke woning aan het Eikenlaantje in Blaricum en betaalde hiervoor 700.000,-- euro. Een mooie prijs, want de vraagprijs lag op 790.000,-- euro. Voor dat geld heeft Rik een optrekje met een totale woonoppervlakte van 140 vierkante meter.

Totaal bestaat zijn 'Villa Felderhof' uit vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Het optrekje ligt overigens aan een rustige weg in het centrum van Blaricum.

Het huis is een beschermd dorpsgezicht, waar nog wel het een en ander aan moet worden opgeknapt. Handig is wel dat Rik op zijn eigen terrein twee auto's kan parkeren.

Er rust geen hypotheek op de woning, dus heeft Rik het cash betaald. In de tijd dat het huis wordt verbouwd, zal Rik wel vertrekken naar Bonaire waar hij een appartement heeft.