Rob Geus wou zijn vrouw Suzanne, die uit Limburg komt, een groot plezier doen en kocht van de zomer een vrijstaande villa in het Zuid Limburgse Heerlen. Hij betaalde er 619.000,-- euro voor en zette tegelijkertijd zijn eigen huis in Barendrecht te koop voor 644.000,-- euro.

De verhuizing zou een kwestie van tijd zijn, maar zover is het nooit gekomen. Rob en Suzanne kregen spijt van de aankoop in Heerlen, verkochten de villa eind augustus weer voor 620.000,-- euro. Hij had een hypotheek op laten vestigen van 4 ton euro.

Het huis in Barendrecht werd direct uit de verkoop gehaald en de villa in Heerlen was op het nippertje weer verkocht. Bekendeburen vroeg aan Rob hoe het een en ander nu in elkaar stak.

'We hebben besloten om toch in Barendrecht te blijven, omdat we het toch wel een bijzonder plekje vinden. We kwamen daar achter tijdens de bezichtigingen van ons huis in Barendrecht. Toen dachten Suzanne en ik; het zal toch niet zo zijn dat iemand nu een bod op ons huis gaat uitbrengen.

De villa in Heerlen is en was echt een droomhuis, maar ook een lastige afstand voor het werk. Eindconclusie: we hebben dat huis met te veel emotie gekocht. We wonen in Barendrecht heel erg fijn. En gelukkig konden we daar snel een koper voor vinden'.

Hoe mooi de villa in Heerlen was en is blijkt uit de foto's