Als Robert Jensen dacht even snel te cashen heeft hij te kampen met een tegenslag. Hij zal namelijk even geduld moeten hebben. Wat is er aan de hand?

Robert Jensen kan 1,2 miljoen euro winst op huis niet cashen

Robert Jensen heeft zijn luxe appartement aan het Vondelpark in Amsterdam, waar hij 3.950.000 euro voor vroeg, uit de verkoop gehaald. Hij kocht het appartement in 2002 voor een prijs van 1.250.000 euro en aan hypotheken rust er een bedrag van 2, 8 miljoen euro op het pand. Bij verkoop voor de vraagprijs zou er dus een winst van 1,2 miljoen euro in het verschiet liggen, maar Robert Jensen moet dus nog even wachten.

Indeling appartement Robert Jensen

Overigens lijkt van uitstel geen afstel te komen, want het appartement heeft een woonoppervlakte van 184 vierkante meter en telt in totaal 6 kamers, waaronder vier slaapkamers, een badkamer en zeer ruime sauna, verdeeld over twee woonlagen plus zolder.

De woonkeuken is riant en voorzien van alle gemakken. Een van de slaapkamers is omgebouwd tot een kleedkamer en het appartement beschikt over een ruime sauna van 3,5 meter diep!. Uiteraard ontbreek het dakterras niet.

Bekende buren rond het Vondelpark

Naast dit riante optrekje krijgt de toekomstige koper van het huis van Robert Jensen ook genoeg bekende buren. Zo kan hij of zij misschien gezellig op de koffie bij DJ Wietze de Jager.