Ronald Koeman had zijn droomvilla in het Gooise Naarden te koop staan voor een vraagprijs van 2.650.000 euro. Hij heeft de villa uiteindelijk verkocht voor een prijs van 2.775.000 euro ofwel 125.000 boven de vraagprijs.

Zelf kocht hij zijn optrekje in 2015 voor 2.150.956 euro hetgeen betekent dat Koeman een winst maakt van iets boven de 624.000 euro. Kassa.

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld. In ieder geval een droomvilla waaraan niets ontbreekt. De woonoppervlakte bedraagt 260 vierkante meter en het aantal kamers is zes, waaronder vier slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. De villa heeft zeer hoge ramen met prachtig uitzicht over de tuin die bijna 800 vierkante meter groot is en op het westen is gelegen.

Bijzonder is trouwens dat de kamers op verschillende hoogtes liggen. De open zeer luxe keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en natuurlijk ontbreekt het kookeiland niet.

De masterbedroom heeft een losstaand bad, een inloopdouche en een sauna. Je conditie kun je bijhouden in de gym die in het souterrain ligt.

Maar dit is nog niet alles. Buiten beschikt de villa over drie terrassen, een verwarmd buitenzwembad plus een jacuzzi. En voor de wintermaanden kun je je verwarmen aan de buiten open haard.

De tuin eindigt overigens bij een sloot waar ook de steiger ligt voor je sloep of boot. De auto parkeren kan in de aangebouwde stenen garage.

Ronald kocht recent een maisonette in Noordwijk