FC Barcelona trainer Ronald Koeman heeft zijn waanzinnig luxe villa in het Gooise Naarden te koop gezet voor een bedrag van 2.650.000 euro. Zelf kocht hij deze droomvilla in augustus 2015 voor een bedrag van 2.150.956 euro.

Ronald betaalde de villa met eigen geld en wanneer hij het optrekje op de vraagprijs verkoopt, maakt Ronald toch maar even bijna een half miljoen euro winst.

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld. In ieder geval een droomvilla waaraan niets ontbreekt. De woonoppervlakte bedraagt 260 vierkante meter en het aantal kamers is zes, waaronder vier slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. De villa heeft zeer hoge ramen met prachtig uitzicht over de tuin die bijna 800 vierkante meter groot is en op het westen is gelegen.

Bijzonder is trouwens dat de kamers op verschillende hoogtes liggen. De open zeer luxe keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en natuurlijk ontbreekt het kookeiland niet.

De masterbedroom heeft een losstaand bad, een inloopdouche en een sauna. Je conditie kun je bijhouden in de gym die in het souterrain ligt.

Maar dit is nog niet alles. Buiten beschikt de villa over drie terrassen, een verwarmd buitenzwembad plus een jacuzzi. En voor de wintermaanden kun je je verwarmen aan de buiten open haard.

De tuin eindigt overigens bij een sloot waar ook de steiger ligt voor je sloep of boot. De auto parkeren kan in de aangebouwde stenen garage.

Kortom; een villa om bij weg te dromen!