Ronald Koeman en zijn vrouw Bartina willen blijkbaar dolgraag af van hun zeer luxe villa in het Gooi. Al een tijdje lang stond deze te koop voor een vraagprijs van 1.725.000,-- euro. Op deze prijs hebben ze echter geen koper kunnen vinden.'

Er zat dan ook niets anders op om de vraagprijs te verlagen. Ronald en zijn vrouw hebben de vraagprijs met liefst 180.000,-- euro verlaagd naar een nivo van 1.545.000,-- euro. Met deze duikeling in prijs hopen ze eindelijk de koper te kunnen vinden.

Voor dit geld krijgt de koper een landhuis/ villa met een totale woonoppervlakte van 351 vierkante meter. De villa beschikt over 5 slaapkamers, 2 badkamers en 3 aparte toiletten. Ook is er een sauna met inloopdouche.

De luxe keuken is een lust voor het oog en sluit aan op de eetkamer. De masterbedroom heeft een ruime kastenkamer en een eigen luxe badkamer.  Dit alles is verdeeld over 3 verdiepingen en een kelder.

Tevens is er een loungeruimte met bar, waar het goed vertoeven is met familie en vrienden. Er is een inpandige garage die ruimte biedt aan 1 auto. De tuin is rondom de villa gelegen en ligt op het zuidwesten en beschikt ook nog eens over een zonneterras.

Ronald en zijn vrouw kochten de villa in augustus 2008 voor een bedrag van 1,7 miljoen euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1.275.000,-- euro. Een verlies van bijna 200.000,-- euro is dan ook onvermijdelijk.

Buiten deze villa bezitten Ronald en Bartina nog een huis in Groningen en een appartement in Amsterdam die zij in 2011 voor een van hun kinderen kochten.