Naar zeggen heeft Everton de ontslagen trainer Ronald Koeman een bedrag van 5 miljoen euro meegegeven. Medelijden hoeven we dus niet te hebben met Ronald, die nu wordt genoemd als trainer van het Nederlands Elftal.

In ieder 1 miljoen van de 5 miljoen ontvangen euro's is uitgegeven en wel aan een dubbelbovenhuis in Amsterdam . Koeman betaalde 910.000,-- euro, uiteraard uit eigen zak, voor dit totaal gerenoveerde dubbele bovenhuis met riant dakterras.

Het heeft een woonoppervlakte van 148 vierkante meter en telt in totaal 5 kamers, waaronder vier kamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee verdiepingen . Het dakterras van 28 vierkante meter ligt boven deze twee verdiepingen. Hier bevindt zich ook een dakhuisje

Ronald en zijn vrouw mogen zelf nog de keuken bepalen en dat geldt ook voor de inrichting van de andere ruimtes. De buurt is gezellig en dat zal zeker voor Koeman hebben meegeteld. En na een vermoeiende dag is een wandeling een mooie ontspanning. Het Vondelpark ligt, op loopafstand, aan zijn voeten.

Ronald kocht twee jaar geleden in Naarden overigens deze miljoenen villa.