Huizen
14 december 2016
 

Ronald Koeman maakt vette winst met zijn Amsterdamse appartement. Zie foto's

Ook Ronald Koeman profiteert van de overspannen huizenmarkt in Amsterdam en heeft zijn optrekje aardig boven de vraagprijs verkocht. Kassa!

Het appartement van Ronald Koeman aan de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam stond te koop voor 198.000,-- euro.  Al na een week wist hij een koper te scoren, die bereid bleek te zijn om 217.000,-- euro op tafel te leggen ofwel 19.000,-- meer dan de vraagprijs.

Zelf kocht hij het optrekje in november 2011 dit appartement voor 175.000,-- euro. Uiteraard betaalde hij dit uit eigen zak. Hiermee komt de winst op maar liefst 42.000,-- euro en dat is zeer veel bij zo'n lage prijs.

De koper krijgt een appartement met een woonoppervlakte van 32 vierkante meter en bestaat uit twee kamers, een slaapkamer en een badkamer. Het heeft een witte open keuken met inbouw apparatuur en een wasmachine. Verder beschikt het op de derde verdieping gelegen appartement over een leuk Frans balkon.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.