Twee maanden geleden zetten Peter van der Vorst en zijn echtgenoot hun schitterende woonboerderij in Abcoude te koop voor een vraagprijs va 4.950.000 euro. Zelf kochten zij de boerderij in april 2016 voor een bedrag van 2.350.000 euro. Op het optrekje rust geen euro hypotheek. Dat is op zich niet verwonderlijk, want een jaar voor de koop kocht John de Mol Peter's bedrijf Van der Vorst Media B.V. en dat maakte hem in 1 klap multi miljonair.

MOGELIJKE WINST 

Op basis van de vraagprijs gloorde er dus een winst van dik 2,5 miljoen euro aan de horizon. Het liep echter blijkbaar geen storm en de RTL baas heeft dan ook besloten om het optrekje uit de verkoop te halen en de miljoenen winst even te laten voor wat het is.

Maar wat hadden Peter en zijn man een eventuele koper te bieden? De totale woonoppervlakte van de boerderij bedraagt 541 vierkante meter en van het bijgebouw 125 vierkante meter.. Dit bijgebouw beschikt over twee slaap- en twee badkamers.

BINNENZWEMBAD/ GYM

Uiteraard is de keuken zeer luxe en voorzien van alle benodigde inbouw apparatuur. Verder is er een binnenzwembad en een gym om de conditie op peil te houden.  En wat te denken van de 72 zonnepanelen en drie open haarden.

De woonboerderij, met in totaal 11 kamers, waaronder zes slaap en vier badkamers verdeeld over twee woonlagen plus kelder,  ligt zeer landelijk en toch maar op korte afstand van Amsterdam. Kortom; een waar woonparadijs, waar Peter en zijn echtgenoot op zeker al die jaren van hebben genoten.