DIT IS HET DOOR RUBEN VERKOCHTE PENTHOUSE

RTL 4 TV presentator heeft met de verkoop van zijn penthouse in Amsterdam Noord een mooie financiele klapper gemaakt. Het optrekje stond te koop voor een vraagprijs van 1.365.000 euro.

Zelf kocht The Masked Singer presentator het penthouse in maart 2017 voor een prijs van 910.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 995.000 euro.

De verkoopprijs zou rond de 1,4 miljoen liggen, dus heeft Ruben een mooie winst gemaakt van 4 ton euro. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

De woonoppervlakte bedraagt 195 vierkante en het penthouse beschikt over vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen, te weten de zevende- en de achtste verdieping.

De keuken is luxe en niet alleen voorzien van een kookeiland, maar ook voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zonnen kan op het zonneterras en de auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage.

Er is een gemeenschappelijke daktuin en gedeeld eigendom van een logeerappartement. Beneden de woningen is een bedrijfscomplex dat door de Vereniging van Eigenaren wordt verhuurd en de opbrengst voor de eigenar