Huizen
7 april 2017
 

Ruben Nicolai koopt luxe en bijzonder appartement van bijna 1 miljoen euro. Zie foto's

Na zijn scheiding woonde Ruben Nicolai een tijdje in een huurhuis aan de Nassaukade, maar recent kocht hij niet iets onder de miljoen euro een schitterend luxe appartement in Amsterdam Noord

RTL 4 presentator Ruben Nicolai heeft een paar weken geleden een schitterend vier kamerappartement gekocht in Amsterdam Noord. Hij  betaalde hiervoor de prijs van 910.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 995.000,-- euro.

Het is weer sinds een lange tijd, dat Ruben een eigen optrekje heeft gekocht. Na zijn scheiding verkocht hij in recordtijd zijn maisonnette en woonde daarna in een huurhuis aan de Nassaukade in Amsterdam. Vervolgens kocht hij nu dit luxe en bijzondere appartement. De totale woonoppervlakte bedraagt 101 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers. Verder beschikt hij over een zeer luxe keuken met kookeiland en alle benodigde inbouwapparatuur. Het complex waarin hij nu woont, is ontwikkeld volgens het zogenaamde 'shared economy' principe.

Er is een gemeenschappelijke daktuin en gedeeld eigendom van een logeerappartement. Beneden de woningen is een bedrijfscomplex dat door de Vereniging van Eigenaren wordt verhuurd en de opbrengst voor de eigenaren.

In de koopprijs zit overigens ook een parkeerplaats voor zijn wagen.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.